Natuurlijk ALDI

Onze werkwijze komt voort uit 3 kernwaarden:

o Eenvoud
o Verantwoord
o Betrouwbaar

Dit betekent dat wij elkaar binnen ALDI behandelen op basis van gelijkheid en respect. Daarbij onderscheiden we ons door openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Dit zie je terug in onze filialen en op onze kantoren.

 

Medewerker bij ALDI

Als medewerker bij ALDI ben je onderdeel van een team. Gemiddeld werken er 20 tot 25 medewerkers in een filiaal die er samen voor zorgen dat onze klanten met plezier boodschappen bij ALDI doen. In totaal werken er ongeveer 12.000 mensen voor ALDI Nederland. Al deze collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en samen zorgen wij voor het beste resultaat. Dit wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een professioneel opleidingstraject, een goed salaris en niet te vergeten; werken in een hecht en leuk team.

 

ONTWIKKELING VAN MENSEN

Niet alleen onze formule wordt ontwikkeld. Juist omdat onze medewerkers zo veel impact hebben op het succes van ALDI, investeren wij volop in ontwikkeling en opleiding. Uiteraard volg je bij ons talloze producttrainingen, maar wij hebben ook aandacht voor andere trajecten. Hierbij kan je denken aan het Retail Traineeship waarbij afgestudeerde hbo’ers en wo’ers in twee jaar tijd doorgroeien naar een management functie. Hiernaast bieden wij voor onze huidige medewerkers trajecten aan voor persoonlijke ontwikkeling en is er aandacht voor leiderschap. Wil je liever een BBL opleiding via ALDI volgen? Dan is dit ook mogelijk. In jouw ontwikkeling word je ondersteund door ervaren opleidingsfiliaalmanagers. Zij staan garant voor de kwaliteit van onze medewerkers.

 

TROTS OP ALDI!

Onze medewerkers werken iedere dag keihard om onze klanten de beste winkelervaring te geven. Dit maakt dat onze medewerkers trots zijn om aan het succes van ALDI bij te dragen en dat wij trots zijn op onze mensen!
Gaat jouw hart nu sneller kloppen en wil je meebouwen aan onze nieuwe formule? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

 

ALLE VACATURES