Kantoorfuncties bij ALDI Nederland

Een mooie kans om je carrière een boost te geven!

 

ALDI is een Europese supermarktketen met filialen in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal en Spanje. ALDI bestaat in Nederland uit negen zelfstandige B.V.’s en de vanuit het hoofdkantoor georganiseerde centrale functies Category Management, Real Estate & Expansion en Business Services.  De negen zelfstandige B.V.’s kennen dezelfde organisatiestructuur en worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund. ALDI Nederland omvat ongeveer 500 filialen in totaal.

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Dat groeien doen graag samen. Omdat we vanuit ALDI streven naar uniformiteit en operational excellence, ontstaan er veel functies op alle facetten binnen onze organisatie. Zo zoeken we Category Managers om de verdere professionalisering van Category Management vorm te geven, zoeken we sterke Acquisiteurs die onze Real Estate & Expansion organisatie komen versterken en vinden ook professionals op gebied van IT, Finance, HR en Supply Chain hun plek op onze kantoren. De kantoren zijn strategisch geplaatst in Best, Culemborg, Drachten, Groenlo, Ommen, Roermond, Roosendaal, Zaandam en Zoetermeer.

Als medewerker bij ALDI ben je onderdeel van een team. Gemiddeld werken er 20 tot 25 medewerkers in een filiaal die er samen voor zorgen dat onze klanten met plezier boodschappen bij ALDI doen. In totaal werken er ongeveer 12.000 mensen voor ALDI Nederland. Al deze collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en samen zorgen wij voor het beste resultaat. Dit wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een professioneel opleidingstraject, een goed salaris en niet te vergeten; werken in een hecht en leuk team.

 

VACATURES

 

  “ALDI vernieuwt en dat merk je aan werkelijk alles. Van vroeger wist ik me de ALDI nog te herinneren als de supermarkt met rondslingerende dozen, TL verlichting en onduidelijke winkelroute. Toen ik het gesprek met ALDI aanging over een nieuwe functie, had ik dit beeld misschien nog wel in mijn hoofd. Maar wat ik tijdens de gesprekken allemaal leerde is ongelooflijk. De supermarkt van toen, is nu niet meer te herkennen. Er is al zo ontzettend veel gemoderniseerd! En dat is nog maar het begin – ALDI blijft vernieuwen en daar kan ik mijn stempel op drukken. Vanuit de gedachte Hard Discount, staan uniformiteit en operational excellence centraal in de nieuwe strategie. Ik geloof dat ik op die gebieden echt wat kan toevoegen!”

 

 

REGIOKANTOREN

Naast Business Services, Category Management en Real Estate & Expansion, heeft ALDI ook negen regio verkoopkantoren met ieder een distributiecentrum. Deze kantoren bestaan uit de afdelingen Sales & Operations, HR, Services, Inkoop, Vastgoed en Supply Chain Management. De kantoren zijn strategisch geplaatst in Best, Culemborg, Drachten, Groenlo, Ommen, Roermond, Roosendaal, Zaandam en Zoetermeer.

De afdeling Sales & Operations houdt zich bezig met het verkoopproces in onze winkels. Zij dragen zorg voor de optimale klantervaring. Een cruciale schakel in dit proces is de District Sales Manager. De District Sales Manager overziet een regio met meerdere filialen en stuurt de Filiaalleiders aan.

 

  Shadira, District Sales Manager“In ALDI zie ik mijn toekomst. Ik geloof dat de beschikbaarheid van levensmiddelen in een vriendelijke en nette omgeving cruciaal is voor het succes van een supermarkt. Als DSM maak ik dagelijks het verschil in de beleving van de klant. Elke dag benut ik deze kans, met de middelen die ALDI mij hiervoor geeft. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het werken bij een bedrijf in verandering, maken dat ik mijn toekomst zie in ALDI – een bedrijf waar ik trots op ben”

 

 

HOE WIJ ONZE WINKELS VERNIEUWEN?!

ALDI vernieuwt en daarom openen we de komende tijd meerdere nieuwe winkels. In het vernieuwde winkelconcept staat een vers assortiment centraal en heeft de klant door een nieuwe winkelinrichting, met onder andere nieuwe bewijzering en beter zicht door ledverlichting, een nog betere ervaring.