ALDI

is succesvol omdat we zaken anders aanpakken. Denk aan onze winkels waar we producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs aanbieden. Dit is een van de pijlers die ALDI tot één van de grootste en meest succesvolle food Retailers in Europa maakt, al decennia lang. ALDI biedt ook producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Daarom kunnen onze klanten profiteren van betaalbare, biologische producten. Bij alles wat we doen, staat de klant centraal. Zo werkt het bij ALDI!

 

MOOIE TOEKOMST

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. Onze filialen worden helder, overzichtelijk en ruim met brede winkelpaden, betere verlichting en bewijzering, een frisse sfeer en uitgebreide versafdelingen. Kortom nog meer winkelplezier voor onze klanten. Een geweldige verandering dus! Om deze vernieuwing te realiseren hebben we naast onze huidige collega’s, veel nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

 

ONTWIKKELING VAN MENSEN

Niet alleen onze formule wordt ontwikkeld. Juist omdat onze collega’s zo veel impact hebben op het succes van ALDI, investeren wij volop in ontwikkeling en opleiding. Uiteraard volg je bij ons talloze producttrainingen. Het ALDI Groei Programma geeft iedere medewerker de kans door te groeien naar een hogere functie. Jonge Hbo’ers en academici kunnen via ons traineeprogramma in twee jaar tijd doorgroeien naar een management functie. Bij je ontwikkeling word je ondersteund door ervaren Opleidingsfiliaalmanagers. Zij staan garant voor de kwaliteit van onze medewerkers.

 

SLEUTELROL

Al die collega’s spelen een sleutelrol in ons succes. Zij maken het verschil en zorgen dat onze klanten iedere dag weer met plezier boodschappen bij ALDI doen. Samen stropen we onze mouwen op voor het beste resultaat. Dit wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een professioneel opleidingstraject, een goed salaris en niet te vergeten; werken in een hecht team.

 

DIT IS JE KANS!

Gaat jouw hart nu sneller kloppen en wil je meebouwen aan onze nieuwe formule? Dan is dit je kans! Solliciteer online op één van onze vacatures.

 

ALDI is gestart met STIP:

het Sprint Trainee Impact Programma. STIP is na de start van het ALDI Groei Programma en de invoering van Opleidingsfiliaalleiders, het derde programma dat specifiek gericht is op de ontwikkeling van medewerkers. ALDI biedt met het traineeprogramma pas afgestudeerde young professionals een stip aan de horizon in hun ontwikkeling. De trainees krijgen hiermee de kans om binnen twee jaar door te groeien naar een managementfunctie binnen ALDI.

 

Ga naar ALDI.nl