Bouw mee aan jouw toekomst bij ALDI!

Ben jij klaar voor een baan met veel afwisseling? Wil jij werken in een retail omgeving die verandert en waar je kansen hebt om te groeien?

ALDI is in rap tempo de formule en filialen aan het vernieuwen. Onze kernwaarden: eenvoud, verantwoord en betrouwbaar blijven gelijk, maar verder verandert er veel! Zo is er volop focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

 

Inhoud programma

Het traineeship is opgebouwd uit een aantal onderdelen waarbij persoonlijke groei centraal staat en duurt ongeveer twee jaar. Ieder onderdeel heeft een eigen thema en een eigen doorlooptijd. Als je de opleiding succesvol doorloopt en wij besluiten gezamenlijk dat je er klaar voor bent, dan groei je door tot een positie binnen de organisatie. Dit kan zijn in de winkelorganisatie, maar ook in de richting van het hoofdkantoor, inkoop of vastgoed.
Ben je dan uitgegroeid? Nee hoor, want wij hebben én houden oog voor talent. Dus zou je best eens verder kunnen doorstromen naar een managementfunctie binnen één van onze (regionale) hoofdkantoren.

 

Kun jij niet wachten? meld je nu aan!

Kun jij niet wachten op een kick start van jouw carrière? Heb jij je hbo of wo studie op zak en sta je aan het begin van jouw retail carrière? Bekijk de vacatures van Retail Trainee in jouw regio en solliciteer direct!

 

Matthijs, 21 jaar
Retail Trainee

“Ik ben Matthijs, momenteel de jongste Trainee binnen Aldi Nederland. Ik ben nu een jaar bezig en mag bijna starten in mijn eigen winkel, met als einddoel District Sales Manager te worden.Het Traineeship heeft mij tot nu toe veel kansen gegeven. Je krijgt veel ondersteuning denk aan Masterclasses (Hr, Marketing, Sales) en ik heb een keer in de maand een curcus. Hier kan ik dan ook ervaringen delen met mede trainees.”

 

VACATURES

 

Stages

Ben jij op zoek naar een stage? Op verschillende afdelingen binnen ALDI Holding, Category Management en Vastgoed zoeken wij stagiairs.

 

Florentine, 24 jaar
Specialist Quality Assurance AGF

“Tijdens mijn stage in het Corporate Responsibility team heb ik meegewerkt aan lopende projecten gerelateerd aan duurzaamheid, maar omdat het mijn afstudeerstage was heb ik ook mijn eigen onderzoek uitgevoerd. Ik heb gekeken naar hoe we bij ALDI gezonde keuzes op de winkelvloer konden stimuleren en hielp ik mee met andere duurzaamheidsprojecten, bijvoorbeeld over recyclen, voedselverspilling. Een leuke tijd waarin ik ALDI goed heb leren kennen.”

 

Rolf Burggraaf,
Stagiair Digital Marketing

“Wat mijn stage zo leuk maakt, is dat ALDI nog aan het begin staat wat betreft Social Media en Marketing. Het is ontzettend gaaf dat ik hier onderdeel van mag uitmaken en een bijdrage aan kan leveren. Ik leer heel veel over marketing en SEO en kan me daarin goed ontwikkelen. Dat mijn inspanningen ook direct zichtbaar resultaat opleveren maakt dat ik me heel betrokken voel bij mijn werkzaamheden voor ALDI.”

 

 

VACATURES