Bouw mee aan jouw toekomst bij ALDI!

Ben jij klaar voor een baan met veel afwisseling? Wil jij werken in een retail omgeving die verandert en waar je kansen hebt om te groeien?

ALDI is in rap tempo de formule en filialen aan het vernieuwen. Onze kernwaarden: eenvoud, verantwoord en betrouwbaar blijven gelijk, maar verder verandert er veel! Zo is er volop focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

 

Inhoud programma

Het traineeship is opgebouwd uit een aantal onderdelen waarbij persoonlijke groei centraal staat en duurt ongeveer twee jaar. Ieder onderdeel heeft een eigen thema en een eigen doorlooptijd. Als je de opleiding succesvol doorloopt en wij besluiten gezamenlijk dat je er klaar voor bent, dan groei je door tot een positie binnen de organisatie. Dit kan zijn in de winkelorganisatie, maar ook in de richting van het hoofdkantoor, inkoop of vastgoed.
Ben je dan uitgegroeid? Nee hoor, want wij hebben én houden oog voor talent. Dus zou je best eens verder kunnen doorstromen naar een managementfunctie binnen één van onze (regionale) hoofdkantoren.

 

Kun jij niet wachten? meld je nu aan!

Kun jij niet wachten op een kick start van jouw carrière? Heb jij je hbo of wo studie op zak en sta je aan het begin van jouw retail carrière? Bekijk de vacatures van Retail Trainee in jouw regio en solliciteer direct!

 

VACATURES

 

Stages

Ben jij op zoek naar een stage? Op verschillende afdelingen binnen ALDI Holding, Category Management en Vastgoed zoeken wij stagiairs.

 

VACATURES