Werken in het Distributiecentrum

bevoorrading van ruim 500 filialen

 

Om ervoor te zorgen dat wij elke dag de beste producten tegen een lage prijs aan kunnen bieden en al onze winkels kunnen bevoorraden met veel verse producten, hebben we overal in het land distributiecentra. Deze 9 distributiecentra bevinden zich in Best, Culemborg, Drachten, Groenlo, Ommen, Roermond, Roosendaal, Zaandam en Zoetermeer.  Zo hebben wij een perfecte landelijke dekking. Vanuit de distributiecentra rijden onze Chauffers miljoenen pallets per jaar naar onze filialen.

 

Vacatures Chauffeur

 

Mensen in het distributiecentrum

 

In onze distributiecentra werken honderden collega’s dagelijks aan een optimale verwerking van de goederenstroom. Afhankelijk van de afdeling waar je werkt, ben je verantwoordelijk voor goederenontvangst, goederenverzameling, expeditie of transport. Wij zorgen ervoor dat het soms fysiek zware werk in het distributiecentrum verlicht wordt met pallettrucks, snellopers, reach-en heftrucks.

 

Vacatures Distributiecentrum

 

wij zoeken aanpakkers

 

Omdat ALDI groeit en vernieuwt, zijn wij altijd op zoek naar aanpakkers voor in het distributiecentrum of voor op de weg. Mensen die de mouwen op willen stropen en aan de slag willen voor ALDI. Wil jij ook bijdragen aan het succes van ALDI? Bekijk snel de vacatures in het distributiecentrum in jouw regio!