Supermarktmanager

Volop kansen om mee te vernieuwen bij dé discounter van Nederland!

ALDI heeft bijna 500 filialen waar iedere dag enthousiaste medewerkers ervoor zorgen dat onze klanten de producten kunnen kopen die zij willen. In het totaal werken er bijna 12.000 mensen voor ALDI Nederland, een grote organisatie die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Voor onze filialen zijn wij op zoek naar de beste mensen! Wil jij een leidinggevende functie of een bijbaan? Bij ALDI krijg je een betrouwbare werkgever waar vernieuwing, afwisseling en (door)groeien onderdeel zijn van jouw baan. Bouw mee aan de toekomst van ALDI! Kijk snel of er een vacature is bij jou in de buurt en start de experience via Harver.

 

VACATURES

 

Hoe wij onze winkels vernieuwen?!

ALDI vernieuwt en daarom openen we de komende tijd meerdere nieuwe winkels. In het vernieuwde winkelconcept staat een vers assortiment centraal en heeft de klant door een nieuwe winkelinrichting, met onder andere nieuwe bewijzering en beter zicht door ledverlichting, een nog betere ervaring.

 

Shadira Bergman, District Sales Manager

“In ALDI zie ik mijn toekomst. Ik geloof dat de beschikbaarheid van levensmiddelen in een vriendelijke en nette omgeving cruciaal is voor het succes van een supermarkt. Als DSM maak ik dagelijks het verschil in de beleving van de klant. Elke dag benut ik deze kans, met de middelen die ALDI mij hiervoor geeft. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het werken bij een bedrijf in verandering, maken dat ik mijn toekomst zie in ALDI – een bedrijf waar ik trots op ben”